Een mooi 2019!

Een mooi 2019!

Beste Happytailer,

De feestdagen zijn weer achter de rug. Dagen vol gezelligheid, drukte en veel te veel lekker eten. Onze viervoeters zijn ongetwijfeld dolgelukkig dat de rust, binnenshuis, weergekeerd is en dat het geknal, buitenshuis, eindelijk opgehouden is. Niettegenstaande de vele waarschuwingen, zijn er weer veel dieren de dupe geworden van het vuurwerk en staat facebook vol met meldingen over vermiste huisdieren. Ik hoop dat ze weer vlug de weg naar hun baasjes terug vinden.

Het afgelopen jaar hebben zich weer veel nieuwe leden aangemeld en hebben ook weer een aantal leden afscheid van ons genomen. Afscheid omdat men in tijdnood zat, omdat de hond kende wat men voor ogen had of misschien omdat de lessen toch niet waren wat men ervan verwacht had… Weet, beste mensen, dat wij steeds open staan voor feedback. Hartverwarmend is wel dat we doorheen de jaren vaak oud- leden zien terugkomen met een nieuwe pup.

In 2018 hebben al onze instructeurs weer bijscholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe wetenschappelijke bevindingen. Door mee te evolueren proberen ze zo onze leden, zo deskundig mogelijk, te helpen bij hun kleine en soms grote problemen i.v.m. de opvoeding van hun hond.

De groep vaste medewerkers heeft zich weer uitgebreid en we hebben ook weer twee nieuwe kandidaat- instructeurs.
Tijdens de Happy schoonmaak konden we ook rekenen op de hulp van een aantal ijverige leden, wat ten zeerste geapprecieerd werd.

Onze accommodatie heeft een serieuze upgrade ondergaan met de plaatsing van materiaalhokjes op de pleinen en de instructeurs zijn heel gelukkig dat ze niet meer met overvolle karren (waar bij sommigen er regelmatig van alles afdonderde) moeten manoeuvreren. Hiervoor dank aan onze handige klusjesmannen.

In 2019 blijven we onze club verder uitbouwen om er voor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij ons.
Rest mij enkel nog om iedereen een geweldig nieuw jaar te wensen met een goede gezondheid, veel warmte en vriendschap en vooral veel vreugde met jullie harige vriend.

Jullie voorzitter,
Lily Knippenberg


X