Een gezond 2020!

Een gezond 2020!

Beste Happytailer,

Het nieuwe jaar is al niet meer zo nieuw. De nieuwjaarsrecepties zijn achter de rug. Veel dieren zijn ongetwijfeld dolgelukkig dat het geknal opgehouden is. Gelukkig komen er steeds meer reacties op het afsteken van vuurwerk.

Jolien, onze secretaris heeft ontslag genomen. Haar nieuwe job liet nog weinig ruimte voor haar taak bij ons. Via deze weg wil ik haar nog eens hartelijk bedanken voor haar inzet. Gelukkig vonden we een waardige opvolger in Karen. Welkom Karen!    We hebben ook weer drie nieuwe kandidaat- instructeurs, Davina, Winde en Kelly. Zij zijn ondertussen zover in hun opleiding dat ze assistentie kunnen verlenen en al eens een les kunnen overnemen. Dit geeft de andere instructeurs wat ademruimte en dat is meer dan welkom. Tijdens de Happy schoonmaak konden we ook rekenen op de hulp van een aantal ijverige leden, wat weer ten zeerste geapprecieerd werd.

Er werd ook het WhatsApp groepje ‘Happy klussers’ opgericht. De leden van dit groepje willen, in de mate dat het mogelijk is voor hun, komen helpen als er grotere klussen moeten gebeuren op de club. Heb jij soms ook een beetje tijd over en wil jij, volledig vrijblijvend, deel uitmaken van deze groep, mag je je altijd melden bij mij.

Onze ‘Happy’ activiteiten werden door de bezoekers weer ten zeerste gesmaakt en zorgden voor, de o zo nodige, extra inkomsten. De voorjaarsstormen van 2019 hadden behoorlijk huisgehouden met onze serre. Er was een volledige nieuwe overkapping nodig. Ook is veel van ons agility materiaal dringend aan vervanging toe en die dingen kosten stukken van mensen.

Onze voornemens voor 2020 zijn om te blijven investeren in een hondvriendelijke club, waar elk ras welkom is. Let wel! Honden die starten op een leeftijd ouder dan vier maanden, worden eerst getest of ze kunnen functioneren in groep.

Verder wil ik iedereen nog veel geluk wensen in 2020 en houd zeker onze website in de gaten!

 

Jullie voorzitter,

Lily Knippenberg


X